Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Caption Crazy & Like It

€ 16,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd max. 3-5 werkdagen
Omschrijving

Caption Crazy & Like It nailpolish kenningsmakingsset is  inclusief Base en Topcoat!

CAPTION- De Beauty Musthave van nu

Caption maakt alle bestaande lakken én gellakken overbodig.
Caption bevat de Lac.Q3 technologie die het onmogelijke mogelijk maakt:

Zo hard als gel
Zonder gebruik van een lamp
Dekt in 1 laag door een hoog pigment gehalte
Spiegelglans en strakke finish tot wel 9 dagen
Eenvoudig te verwijderen met een “gewone” nagellak remover

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar CAPTION heeft het allemaal: makkelijk aan te brengen, supersnel droog, glanzend als een spiegel en blijft 2 tot 3 keer langer zitten als "gewone" nagellak. De nagellak van de toekomst is vanaf nu verkrijgbaar! 

Elke Beauty addict kent het wel; snel even je nagels lakken, niet lang genoeg gewacht met drogen en het eerst zo prachtige resultaat is ineens helemaal niet meer zo mooi. Om de drie dagen weer je nagels lakken... Met CAPTION is dit verleden tijd!
Je lakt je nagels waar je wilt en wanneer je maar wilt, want Caption is 3 keer sneller droog dan andere nagellakken. En dat niet alleen, de lak blijft ook nog eens 2 tot 3 keer zo lang zitten en heeft de hardheid van een gel, mét bijbehorende glans. En dat dat alles zonder lamp of andere hulpmiddelen. 
Bovendien wordt de natuurlijke nagel steeds sterker door de versteviger in de Basecoat. Het speciale kwastje maakt het lakken super makkelijk en door de hoge pigmentatie dekken vrijwel alle kleuren in 1 laag. Zelfs zwart! 
De CAPTION collectie bestaat uit 60 kleuren, 18 topeffecten, basecoat, (matte) topcoat) en de drops voor nog sneller drogen! 

Experimenteer met de diverse fashionable kleuren voor perfecte nagels bij elke look!

Reacties

Ook interessant

€ 16,95